From: E m i l i e [emilie.frank@normolle.dk]
To: 'Hans Frank Normolle'
Subject: opskrift
Kokos-Karry Cremesuppe - 4 personer
 
12-16 store tigerrejer
3 spsk olivenolie
1/2 - 1 spsk karry
1 fed hvidløg
3 dl. hønsebouillon
1 ds. kokosmælk, 400 ml.
1/4 tsk. gurkemeje   
1 bdt. forårsløg
 
1. Pil de rå rejer, men lad halen blive siddende.
2. Svits rejeskaller, karry, hvidløg og olivenolie nogle minutter.
Kom bouillon ved og kog op. Rejeskaller fiskes op og kokosmælk hældes ved.
3. Lad suppen joge til den er jævn og cremet. Smag til med karry og gurkemeje.
Tilsæt rejer og kog 3.4 min.
4. Tilsæt groft snittede forårsløg lige inden servering.
Servér evt. rejechips til.